Οι γιατροί του Ασκληπιείου συζητούν για την υγεία

Εκδήλωση και συζήτηση για το μέλλον της δημόσιας υγείας δοργανώνουν την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο του Ασκληπείου Βούλας γιατροί και προσωπικό του νοσκομείου καθώς και φορείς της περιοχής.

Συγκεκριμένα, την εκδήλωση καλούν το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας», η  ΕΛΜΕ Ν. Αθήνας, ο  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γλυφάδας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στο παράρτημα ΑΜΕΑ Αν. Αθήνας, το Μητροπολοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Παιδιών (πρών ΠΙΚΠΑ Βούλας) και Δομών Αυτόνομης Διαβίωσης, το Αυτοδιαχειριζόμενο Camping Βούλας, η Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας ενάντια στα Μνημόνια και τις αντιλαικές πολιτικές, το Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού και η Εναλλακτική Δράση για Ποιότητα Ζωής.

tspg

Όπως σημειώνουν στο κοινά κάλεσμά τους, “η δραματική πλέον υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ, η κατάργηση του ΕΟΠΥΥ και οι διαθεσιμότητες-απολύσεις των εργαζομένων, οι διαφαινόμενες συγχωνεύσεις κλινικών και νοσοκομείων, οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και τα εκατομμύρια των ανασφάλιστων δημιουργούν ένα σκηνικό απελπισίας και βαρβαρότητας. Δημιουργούν ένα σκηνικό θανάτου: η μνημονιακή κυβέρνηση και η τρόικα μας δολοφονούν!”.