Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Ζητείται γάλα και κρέμες για 350 βρέφη και παιδιά

Έκκληση για βρεφικά γάλατα και κρέμες, φρουτόκρεμες και παιδικά γάλατα εβαπορέ κάνει αυτές τις μέρες το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Όπως τονίζει στο επείγον μήνυμά του, το απόθεμά του φτάνει για λιγότερο από μια βδομάδα.

“Κάθε μήνα βοηθάμε περίπου 350 βρέφη και παιδιά (μέχρι 5 ετών) και λόγω μεγάλης ζήτησης το τελευταίο διάστημα έχουμε σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι και διαρκείς. Πρέπει άμεσα να συγκεντρώσουμε απόθεμα τουλάχιστον 2 μηνών για να μπορέσουν οι οικογένειες που βοηθάμε να καλύψουν τις ανάγκες τους μέχρι το τέλος του καλοκαιριού”, σημειώνουν οι άνθρωποι του ΜΚΙΕ.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε 4 1/2 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 52,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).

Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Το ΜΚΙΕ δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι που ζητάνε την βοήθειά του προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι ή/και χαμηλόμισθοι-χαμηλοσυνταξιούχοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)
(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας