Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Έκθεση φωτογραφίας από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Μία εντυπωσιακή έκθεση ψηφιακής φωτογραφίας και video με δημιουργίες των παιδιών του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS.

Η έκθεση φιλοξενεί έργα των μαθητών του εργαστηρίου τεχνολογίας της Samsung που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης σε συνεργασία με την καθηγήτρια φωτογραφίας Χριστιάνα Πετουσάκη.

Η έκθεση φωτογραφίας φιλοξενείται στον πρώτο όροφο του INNOVATHENS έως 31 Αυγούστου και είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 10.00 έως τις 17.00.

sandy-flower

Επιπλέον, με την ευγενική υποστήριξη του Μουσείου Μπενάκη το κοινό μπορεί να βρει και να αγοράσει αφίσες με επιλεγμένα έργα των παιδιών στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ από τα πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη στο Κεντρικό Κτήριο στην οδό Κουμπάρη 1 & Βασιλίσσης Σοφίας, στο κτήριο της οδού Πειραιώς 138 και στο Κτήριο Πινακοθήκης Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα στην οδό Κριεζώτου 3.

ball

Όλα τα έσοδα από τις αφίσες θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. Οι αφίσες θα διατίθενται στα παραπάνω πωλητήρια από τις αρχές Ιουλίου.

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, δήλωσε:

Στα Παιδικά Χωριά SOS αισθανόμαστε πραγματικά τυχεροί που η Samsung βρίσκεται κοντά μας τα τελευταία χρόνια με συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο, παρέχοντας ουσιαστική βοήθεια στα παιδιά μας. Το έργο που γίνεται στο Εργαστήριο Τεχνολογίας είναι υψηλού επιπέδου, κάτι που αποτυπώνεται στα έργα της έκθεσης και εύχομαι οι επισκέπτες του Μουσείου Μπενάκη να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν με το δικό τους τρόπο αυτή την προσπάθεια των παιδιών μας.

Η έκθεση στήθηκε με την εθελοντική συμμετοχή των σπουδαστών και αποφοίτων φωτογραφίας Γεωργίας Οικονόμου, Αντώνη Βολακάκη, Δήμητρας Αμπατζή και Αγγελικής Χατζησάββα.

cat

Το εργαστήριο Τεχνολογίας της Samsung δημιουργήθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης το 2013. Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να προσφέρει στα παιδιά τις απαραίτητες γνώσεις, τις ψηφιακές δεξιότητες και την εξοικείωση τους με τον κόσμο της τεχνολογίας. Παράλληλα, τα παιδιά ανακαλύπτουν ταλέντα και ικανότητες, εξερευνώντας τον κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας και της δημιουργίας video.

colors

dog

flower

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας