Έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στη Βάρκιζα

Έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στη Βάρκιζα

Ατομική έκθεση ζωγραφικής με τα τελευταία της έργα θα παρουσιάσει η εικαστικός από τη Βάρη, Έφη Πολίτη Ψωίνου από τις 31 Αυγούστου 2018. Παράλληλα, 11 νέοι φωτογράφοι από τον Δήμο των 3Β θα εκθέσουν τα καλύτερα καρέ τους. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλαδέζας Βάρης που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 31 Αυγούστου ως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 στο Γυάλινο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Πολιτισμού, στην παραλία της Βάρκιζας.

tspg

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 31 Αυγούστου και στις 8 μ.μ. ενώ οι ωρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 10.30 – 14.00 και 19.30 – 22.30.

Τα έργα της Έφης Πολίτη Ψωίνου χαρακτηρίζει ένας μαγικός ρεαλισμός, με εικόνες παραμυθιού και ονειρικά τοπία να πλαισιώνουν γυναικείες κυρίως μορφές. Τα στοιχεία αισθησιασμού δεν λείπουν, ενώ πολλά έργα της αφιερώνονται στη θάλασσα και τα τοπία της Μάνης.

Οι φωτογράφοι που θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους είναι οι:

Γιώργος Βακάλης, Έλενα Βολίδου, Ντίνα Δρούγκα, Ελένη Κλαδιωτάκη, Ράνια Μπαλαχούτη, Γιώργος Μαραγκουδάκης, Αναστάσιος Νάσσος, Χάρης Νικολαΐδης, Πέρσα Σιαφλά, Μαριλένα Σταμούλη και Χαρά Φωτεινοπούλου.

Λίγα από τα έργα της Έφης Πολίτη Ψωίνου: