Σωτήρης Ελευθερίου: “Προσχωρήσεις υποψηφίων με λογική ποδοσφαίρου”

Μια ενδιαφέρουσα γραπτή παρέμβαση του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου, Σωτήρη Ελευθερίου, με τον συνδυασμό του Δημήτρη Δαβάκη “Κύμα Ενωμένων Πολιτών” για τις μεταγραφές υποψηφίων που δίνουν το προεκλογικό τόνο στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του συνδυασμού, με τίτλο “Το πιάσαμε το νόημα“:

Υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι σωστό και λογικό είναι αυτά που λένε και κάνουν οι ίδιοι. Είναι όμως έτσι;

Ολοι είδαμε στον τοπικό Τύπο την τελευταία εβδομάδες προσχωρήσεις υποψηφίων δημάρχων και συμβούλων στα 3Β με λογικές και μεθοδεύσεις ποδοσφαίρου. Και δυστυχώς κάνουν λες και δεν καταλαβαίνουν ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκτός αν νομίζουν ότι απευθύνονται σε τελείως ανεγκέφαλους.

Αυτοί που μέχρι χθες δεν ήθελαν να ακούσουν ούτε τα ονόματα κάποιων υποψηφίων δημάρχων, ξαφνικά τους αγάπησαν και θαμπώθηκαν από το έργο του, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο τους και την ανιδιοτέλειά τους!

Αγαπητοί φίλοι, προσπαθούν να μας πείσουν ότι συμφώνησαν σε αρχές και σε προγράμματα. Λες και δεν ξέρουμε σε τί συμφώνησαν. Κάποιος ίσως αφελώς θα ρωτούσε μήπως ο κόσμος τους γυρίσει την πλάτη, με όλο αυτό το κακούγουστο θέατρο; Σαφής η απάντηση.

Οι απλοί άνθρωποι με τα δικά τους προβλήματα δεν ασχολούνται με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις και έχουν δίκιο εν μέρει. Γιατί αυτά τα θλιβερά που βλέπουν, τους κάνουν να απέχουν από τα κοινά.

Το ερώτημα παραμένει· εμείς τι κάνουμε;

Ψάξτε το· δεν είναι όλοι ίδιο.