Παραλίγο “Ελληνική Αυγή” στη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Διεργασίες για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής“, του σχήματος που κατεβάζει η Χρυσή Αυγή στους καλλικρατικούς δήμους της χώρας, γίνονταν το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του infonotia.gr, στελέχη του κόμματος διερευνούσαν σοβαρά τις δυνατότητες μιας εκλογικής παρουσίας με βάση τη Βάρη. Ωστόσο, η προσπάθεια ναυάγησε. Πρώτον, επειδή οι απαιτήσεις συγκρότησης ενός ψηφοδελτίου απαιτούσε μεγάλο αριθμό ανθρώπων και δεύτερον, επειδή θεωρήθηκε από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής ότι προέχει η στήριξη της υποψηφιότητας Παναγιώταρου στην περιφέρεια Αττικής.

tspg

“Κρίθηκε σκόπιμο να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας σε συγκεκριμένους δήμους και σε όλες τις περιφέρειες ώστε να μη διασπαστούν και αποδυναμωθούν οι όλες δυνάμεις μας στη κοινωνία που πρέπει να αποτυπωθούν όσο το δυνατόν ισχυρότερες”, τόνισε το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Μάκης Τουμάσης, για το θέμα. Και συμπλήρωσε για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στο Δήμο των 3Β: “Λειτουργώντας με πειθαρχία και χωρίς προσωπικές διεκδικήσεις που θα εδράζονται σε ατομικίστικη φιλοδοξία, θα είμαι υποψήφιος στη περιέρεια της Αθήνας και ειδικότερα στη ζώνη του κέντρου”.

Γεγονός παραμένει πάντως ότι ακόμη και εν υπνώσει, δυνάμεις του κόμματος Μιχαλολιάκου υπάρχουν στην περιοχή…