Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Φρικτό έγκλημα στο Ελληνικό

Δυστυχώς, ο τίτλος «Ο δολοφόνος με το τσεκούρι κυκλοφορεί ελεύθερος» δεν παραπέμπει σε χολιγουντιανή ταινία τρόμου, αλλά σε μια πολύ οδυνηρή και πολύ κοντινή μας πραγματικότητα.

Ένας 48χρονος άστεγος από την Αλβανία, βρέθηκε νεκρός, καθισμένος σε μια πολυθρόνα στις ρημαγμένες εγκαταστάσεις του Ελληνικού, σε ένα εγκαταλειμμένες μπαρ, φέροντας τραύμα από μικρο τσεκούρι στο πίσω μέρος του τριχωτού τις κεφαλής.

Εικάζεται ότι ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του και το χτύπησε από πίσω την ώρα που ο άτυχος άνδρας ήταν καθισμένος στην πολυθρόνα και ανυποψίαστος για το τι επρόκειτο να συμβεί. Μάλιστα ο δράστης μετά την δολοφονία εγκατέλειψε δίπλα στο πτώμα το μικρο τσεκούρι. Το πτώμα βρήκε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας χειμερινός κολυμβητής οποίος κάθισε στης παλιές εγκαταστάσεις για να ξαποστάσει. Αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια.

Ας σημειωθεί ότι στις παλιές εγκαταστάσεις του μπαρ, στην παραλία του Αγίου Κοσμά, έχουν βρει καταφύγιο και άλλοι άστεγοι και, όπως είναι φυσικό, οι μεταξύ τους εντάσεις είναι αναπόφευκτες. Και όταν επιπλέον υπάρχει πρόβλημα αλκοολισμού, η βία μπορεί να φτάσει μέχρι το έγκλημα.

Όχι μόνον οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων, αλλά όλοι έχουμε κάθε λόγο να ανησυχούμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας