Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Η Ελπίδα Γεωργακοπούλου νέα τοπική σύμβουλος Βούλας

Την ορκωμοσία της ενώπιον του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ως μέλους του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βούλας έκανε προ ημερών η Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

Ο δήμαρχος της ευχήθηκε “σιδεροκέφαλη” και κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Η λογοθεραπεύτρια και συμβουλευτική ψυχολόγος ενηλίκων, γονέων και παιδιών Ελπίδα Γεωργακοπούλου πήρε τη θέση της παραιτηθείσας συμβούλου Ράνιας Κοτρώτσου, η οποία αδυνατούσε λόγω μετακόμισής της εκτός Αττικής να ανταποκριθεί στις ανάγκες της θέσης της.

Η νέα σύμβουλος σύμφωνα με το βιογραφικό της, “ασχολείται χρόνια με παιδιά και έχει προσφέρει τη βοήθεια της εθελοντικά σε οργανισμούς και κέντρα αποκατάστασης παιδιών. Αυτή την περίοδο κάνει μεταπτυχιακό στην συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη ενηλίκων. Θέλει να βοηθήσει στην αναβάθμιση και την καλύτερη λειτουργία των σχολείων της περιοχής, μέσα από την υποστήριξη παιδιών και την συμβουλευτική δασκάλων και γονιών”.

Πρώτη επιλαχούσα κατά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2014 ήταν η Στεφανία Σταματάκη, πρώην σύζυγος του Γιάννη Καρακίτσου, η οποία όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν ανταποκρίθηκε στις κλήσεις του Δήμου να ορκιστεί μέσα στο οριζόμενο χρονικό διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας