Στην “υιοθεσία” της Χερσονήσου του ΠΙΚΠΑ προχώρησε η Εναλλακτική Δράση, μετά το κάλεσμα της καμπάνιας Lets Do It για καθαρισμό και υιοθέτηση δημόσιων χώρων.
Η υιοθεσία ξεκίνησε στις 6 Απριλίου με εθελοντικό καθαρισμό μιας παραλίας της χερσονήσου και θα συνεχισθεί στο μέλλον με διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, όπως δηλώνουν τα μέλη της ομάδας.
Γράφουν σχετικά:
“Η εμπειρία που είχαμε, όσοι πήραμε μέρος τον καθαρισμό ήταν μοναδική. Ιδιαίτερα όσοι πήγαμε για πρώτη φορά μείναμε έκπληκτοι μπροστά στο φυσικό πλούτο που αντικρίσαμε: Πλούσια βλάστηση πολύχρωμα αγριολούλουδα, ζωντανό δάσος, γραφικότατες παραλίες, σε μια από τις οποίες κάναμε εθελοντικό καθαρισμό καθώς και καλοδιατηρημένα μονοπάτια μέσα στη βλάστηση και κοντά στην ακτή συνθέτουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό ζωγραφικό πίνακα φτιαγμένο από την ίδια την φύση, με τα καταπληκτικά χρώματα που μόνο αυτή διαθέτει.
Βέβαια, η παραλία που καθαρίσαμε είχε πάρα πολλά σκουπίδια και γεμίσαμε πολλές σακούλες από αυτές που μαζί με γάντια, μας έφερε με προθυμία ο πρόεδρος των υπαλλήλων του δήμου και φίλος της Εναλλακτικής Δράσης, Γιάννης Παναγόπουλος“.
