Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Γλυφαδα

Πετυχημένη η διαμαρτυρία για τον ΕΝΦΙΑ στη ΔΟΥ Γλυφάδας

Ημέρα παναττικής δράσης για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ήταν χθες, Τετάρτη, και τοπικές κινήσεις της Γλυφάδας και των 3Β συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας. 

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν οι δημοτικές κινήσεις «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ» και άλλοι πολίτες. Μοιράσθηκαν στους προσερχόμενους στην εφορία ανακοινώσεις “οι οποίες γρήγορα έγιναν ανάρπαστες”, όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Η “Ανατροπή” του Τάσου Ταστάνη σημειώνει:

“Η κινηματική αυτή δράση εντάσσεται στα πλαίσια του συντονισμού Δημοτικών κινήσεων, εργατικών σωματείων, κινήσεων αλληλεγγύης, νομικών, πρωτοβουλίες πολιτών και πολλών άλλων από όλη την Αττική αλλά και Πανελλαδικά που κινούνται για την ανάπτυξη κινήματος για την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Στο συντονισμό αυτό συμμετέχει ενεργά και η δημοτική μας κίνηση.

Διατρανώσαμε και ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας άδικος, αντισυνταγματικός και ταξικά μεροληπτικός φόρος και αποτελεί μέρος της γενικότερης επίθεσης ενάντια στο εισόδημα των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων στρωμάτων, του πληθυσμού της υπαίθρου και των συμπολιτών μας που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με μια λαίλαπα φόρων που υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους.

Οι αδικίες του ΕΝΦΙΑ δεν διορθώνονται.

Ο ΕΝΦΙΑ-λτης πρέπει άμεσα να καταργηθεί”.

DSC_0324 DSC_0326

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας