Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Γλυφαδα

Διαμαρτυρία για τον ΕΝΦΙΑ στη ΔΟΥ Γλυφάδας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας διοργανώνεται αύριο Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια συντονισμού δημοτικών κινήσεων, εργατικών σωματείων, κινήσεων αλληλεγγύης, νομικών, πρωτοβουλίες πολιτών και πολλών άλλων από όλη την Αττική που κινούνται για την ανάπτυξη κινήματος για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Το ραντεβού έχει δοθεί στο κτίριο της εφορίας Γλυφάδας, Γούναρη 227 στις 9 πμ.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η “Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία” η οποία με ανακοίνωσή της επισημαίνει:

“Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας άδικος, αντισυνταγματικός και ταξικά μεροληπτικός φόρος και αποτελεί μέρος της γενικότερης επίθεσης ενάντια στο εισόδημα των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων στρωμάτων, του πληθυσμού της υπαίθρου και των συμπολιτών μας που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με μια λαίλαπα φόρων που υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους.

Η επιμονή της κυβέρνησης να βάζει κι άλλα βάρη σε όσους έχουν ήδη καταρρεύσει και αγκομαχούν ή και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και βασικές οικογενειακές υποχρεώσεις, είναι αδιέξοδη.

Είναι απόλυτα αναγκαία η ενεργοποίηση των πολιτών σε ένα μεγάλο κινηματικό κύμα που θα σαρώσει όχι μόνο τον συγκεκριμένο άδικο νόμο, αλλά συνολικά τις ανάλγητες αντιλαϊκές πολιτικές”.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας