Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 2023 στη Βάρη μέσα από το φακό

Κάτω από έναν λαμπερό ήλιο γιόρτασαν η μαθητική κοινότητα και οι τοπικοί φορείς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2023 στη Βάρη, σύμφωνα με τον εκ περιτροπής εορτασμό των εθνικών επετείων ανά δημοτική ενότητα.

Η δοξολογία της ημέρας τελέσθηκε στον ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο κέντρο της Βάρης από τον μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιο. Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε εντός του ναού η αντιδήμαρχος Παιδείας Μαίρη Κανέλλου.

Εν συνεχεία, έγινε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της Βάρης, αφού πρώτα ο Μητροπολίτης τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των πεσόντων στον πόλεμο του 1940. Όπως κάθε χρονιά, πολλοί φορείς επέλεξαν, κατόπιν προτροπής της δημοτικής αρχής, να καταθέσουν αντί στεφάνων χρηματική ενίσχυση υπέρ των ιδρυμάτων κοινωνικής πρόνοιας της περιοχής.

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος υποδέχτηκε στη φετινή τελετή τον υπουργό Επικρατείας και βουλευτή ανατολικής Αττικής, Μάκη Βορίδη. Στους “επισήμους” ακόμη βρέθηκαν ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, ο διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, αλλά και εκπρόσωποι από τα τμήματα των σωμάτων ασφαλείας της πόλης, το Αστυνομικό Τμήμα, το Λιμεναρχείο και τον τοπικό Πυροσβεστικό Σταθμό.

Στεφάνια κατέθεσαν ακόμη οι πρόεδροι των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων.


Όλες οι φωτογραφίες είναι ελεύθερες για αναπαραγωγή σε κάθε μέσο, με παράκληση για αναφορά της πηγής, 3vita.gr

κλειδαράς Σπανός
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement