Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτική Βούληση

Παρών σε κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης ο Δημοσθένης Δόγκας

Σε πλήρη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα βρέθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης, Δημοσθένης Δόγκας, κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Η Δημοτική Βούληση έδωσε το “παρών” μαζί με άλλους 12 συλλογικούς φορείς που συνδιοργάνωσαν το 1ο Κοινωνικό Παζάρι Φορέων και Συλλόγων από τη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη, βοηθώντας έμπρακτα τη χρηματοδότηση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ και συγκεντρώνοντας παράλληλα τρόφιμα και ρούχα που θα δοθούν στην Εκκλησία. Ήταν η πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια που τόσοι Σύλλογοι και Φορείς έδρασαν από κοινού για ένα σκοπό. Στο ίδιο πνεύμα, την αλλαγή του χρόνου ο Δημοσθένης Δόγκας την γιόρτασε μαζί με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πανοράματος Βούλας, με κατοίκους της Βούλας που έδειξαν για ακόμη μια φορά έμπρακτα ότι οι κοινωνικοί δεσμοί μεταξύ των συνδημοτών είναι ισχυροί και καλλιεργούνται συστηματικά από τους συλλογικούς φορείς της πόλης.

Παρουσία ο Δημοσθένης Δόγκας είχε επίσης στην πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νοτίων Προαστίων “Ο Ρόβας” με σκοπό να τιμηθούν οι Ηπειρώτες ευεργέτες του έθνους.

Οι δημοτικές υποχρεώσεις πάντως ξεκίνησαν νωρίς. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το νέο έτος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης έθεσε ερωτήματα για την αισθητική και το κόστος των χριστουγεννιάτικων στολισμών και επίσης σχολίασε το επιθετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ με θέμα την πρόσφατη διημερίδα για τις παραλίες που συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Πάντως, ο Δημοσθένης Δόγκας δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή για την άρτια οργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο.

Ο Δημοσθένης Δόγκας, τέλος, κατά τα Θεοφάνεια παρευρέθηκε στην τελετή ρίψης του Σταυρού στις εγκαταστάσεις ΝΑΟΒ στη Βούλα. Μετά το τέλος της τελετής δήλωσε:

Η ρίψη και η ανάκτηση του σταυρού εκτός της ουσιαστικής και συμβολικής αξίας και του μυστηρίου, δηλώνει παραβολικά την απώλεια αλλά και επανάκτηση της πίστης μας! Όλοι κάποτε απογοητευόμαστε ή αμφισβητούμε τα «πιστεύω» μας… Όλοι μαζί όμως σαν λαός, σαν ποίμνιο μπορούμε να βοηθήσουμε και να παλέψουμε ο ένας για τον άλλο όπως όλοι εμψυχώνουμε τους θαρραλέους που βουτούν στα παγωμένα νερά για τον Σταύρο… Για την ανάκτησή του και μέσα από αυτήν την ανάκτηση της Πίστης και των ιδανικών!

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας