Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Γλυφάδας στο Ασκληπιείο Βούλας

Την καθιερωμένη του ποιμαντική επίσκεψη στο Ασκληπιείο ενόψει των εορτών πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος την Τετάρτη.

Συνοδευόταν από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος «Ασκληπιείου Νοσοκομείου», τον Διάκονο π. Νικόλαο Ταχλιαμπούρη και μία ομάδα εθελοντριών και εθελοντών.

Από τις 4.30 μ.μ. έως και τις 10.00 μ.μ., ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, μέχρι και τους χώρους των χειρουργείων, μοιράζοντας χριστουγεννιάτικα δώρα (εικονάκια, δέματα με ευλογίες και γλυκίσματα) σε όλους τους ασθενείς, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών.

Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα, οι εθελόντριες και οι εθελοντές έψαλναν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα, ενώ ο Σεβασμιώτατος συνομιλούσε με τους ασθενείς, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας τους και τους ευχόταν ταχεία ανάρρωση.

Όπου ο Σεβασμιώτατος συναντούσε το εφημερεύον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, εξέφραζε εγκάρδια τις ευχαριστίες του για την προσφορά τους στους νοσηλευομένους και ευχόταν να έχουν δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους καθώς επίσης να έχουν αυτοί και οι οικογένειές τους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας