Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Επίτιμος δημότης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο Δημήτρης Νανόπουλος

Η ανακήρυξη του Δημήτρη Νανόπουλου σε επίτιμο δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ξεχώρισε ως στιγμή κατά την Ημερίδα Φυσικών Επιστημών που διοργανώθηκε στη Βούλα στις 10 Δεκεμβρίου 2017. 

Την τιμητική πλακέτα επέδωσαν στον καθηγητή φυσικής για το πολυσχιδές του έργο ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Ψαλλίδας.

Ο κ. Νανόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμο για την τιμητική διάκριση και στη συνέχεια καθήλωσε τους παρευρισκόμενους που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την ομιλία του με θέμα: «Επί της προελεύσεως των φυσικών νόμων και το Πολυσύμπαν».

Η ημερίδα – πανηγύρι Φυσικών Επιστημών διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με το Πρότυπο Εκπαιδευτήριο Αθηνών, όλα τα δημοτικά σχολεία της περιοχής και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και είχε τίτλο «Η Φυσική μαγεύει… μικρούς και μεγάλους».

Στους χώρους του Δημαρχείου Βούλας λειτούργησαν πολλά εργαστήρια με παρουσίαση εντυπωσιακών πειραμάτων από επιστήμονες και δασκάλους των σχολείων της περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας