Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Η νέα Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Συγκροτήθηκε με χθεσινή απόφαση Δημάρχου η νέα Δημοτική Επιτροπή Παιδείας στα 3Β που σκοπό έχει “την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και την παρακολούθηση του έργου των σχολικών επιτροπών”.

Η νέα επιτροπή Παιδείας αποτελείται από:

  1. Τον κ. Βάση Νικόλαο, Δημοτικό Σύμβουλο, ως Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, με αναπληρωτή του τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
  2. Τον κ. Προκοπίου Χρήστο, Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας και εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του την κ. Αχιλλεία Μπαλιάκου, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βάρκιζας.
  3. Τον κ. Βενιζελέα Κωνσταντίνο, Διευθυντή του 1ου Λυκείου Βούλας και εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Στυλιανά Κυριάκο, Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Βάρης.
  4. Τον κ. Κορδώνια Μιχάλη, εκπαιδευτικό και εκπρόσωπο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γλυφάδας – Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του την εκπαιδευτικό κ. Ανθή Βέλλη.
  5. Τον κ. Μαγειρία Γεώργιο, εκπαιδευτικό του Γενικού Λυκείου Βάρης και εκπρόσωπο της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νότιας Αθήνας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του την κ. Οικονόμου Αικατερίνη.
  6. Τον κ. Ζουγανέλη Δημήτριο, εκπρόσωπο των παραγωγικών τάξεων από την Ένωση Επαγγελματιών της Δημοτικής Ενότητας Βάρης, ως τακτικό μέλος και τον κ. Νάσσο Αναστάσιο από την ίδια Ένωση, ως αναπληρωματικό μέλος.

Γραμματέας της δημοτικής επιτροπής παιδείας ορίζεται ο κ. Τσοροτιώτης Παναγιώτης, προϊστάμενος του τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Βρεφονηπιακών Σταθμών, με αναπληρωτή του τον κ. Ραμπαούνη Δημήτριο υπάλληλο του ίδιου τμήματος.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση για τον ορισμό των προσώπων βασίστηκε: Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ορίζεται ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάσης Νικόλαος, με αναπληρωτή του τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλο, τις ανάλογες αποφάσεις της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, την πρόταση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γλυφάδας – Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, την ανάλογη πρόταση της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Νότιας Αθήνας και τέλος, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ορίστηκαν εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας