Επιτυχία 90% στις Πανελλήνιες είχαν οι μαθητές από Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη

Επιτυχία 90% στις Πανελλήνιες είχαν οι μαθητές από Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη

Τους μαθητές των σχολείων της περιοχής αλλά και των ιδιωτικών σχολείων που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας βράβευσε στις 23 Δεκεμβρίου, όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου «Ιωνία».

Τα σχολεία των τριών πόλεων είχαν 90% επιτυχία στους μαθητές που έδωσαν Πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

tspg

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εξήρε την αξία της Παιδείας που είναι  απαραίτητο εφόδιο στους νέους και τους προέτρεψε να βάζουν στόχους και να μην σταματούν να ονειρεύονται. Μαζί με τον τιμητικό έπαινο ο Δήμος έδωσε στα παιδιά που βραβεύτηκαν δώρο ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.

Τα βραβεία τα έδωσαν στους μαθητές ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Διονύσης Γεωργουλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ψαλλίδας, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαμιχαήλ και Παντελής Κασιδόκωστας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νανά  Κάραγιαν, Λυδία Αργυροπούλου, Νίκος Ζυγούρης, Κατερίνα Σταμπέλου και Λευτέρης Αργυρουδάκης και ο επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης Θάνος Ματόπουλος αλλά και Δημήτρης Κακογιαννάκος, η Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Μίμα Νικηφοράκη και η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπή Δώρα Τριάντη.

Τέλος, βραβεία απένειμαν και οι διευθυντές των Λυκείων.