Ψηλά ο πήχης της πενταετίας 2015-19 για τον Δήμο 3Β

Ψηλά ο πήχης της πενταετίας 2015-19 για τον Δήμο 3Β

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης η Β’ φάση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου για την πενταετία 2015 – 2019, που αφορά το σύνολο των έργων που έχει στόχο να υλοποιήσει ο Δήμος κατά την τρέχουσα πενταετία.

Ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, χαρακτήρισε την ψήφιση του επιχειρησιακού σχεδιασμού ως την πιο σημαντική απόφαση που θα πάρει το παρόν Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησε απ’ όλους να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση και να καταθέσουν προτάσεις για το πρόγραμμα.

Ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι πριν έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επιχειρησιακός σχεδιασμός, ζητήθηκε απ’ όλες τις παρατάξεις και όλους του φορείς της πόλης να καταθέσουν θέσεις και πολλοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτόν στη διαμόρφωση της τελικής μορφής του προγράμματος.

Τέλος, ο Δήμαρχος ενημέρωσε το συμβούλιο ότι ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι από τους πρώτους Δήμους που έχουν καταθέσει πενταετές επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Η υλοποίηση του στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού θα συμβάλει στη δημιουργία των προϋποθέσεων και υποδομών προκειμένου να μπορέσει η πόλη να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και να αποκτήσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ποιότητα ζωής υψηλού επιπέδου για όλους τους κατοίκους. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να υλοποιηθεί το σύνολο του προγράμματος, αλλά ακόμα και το 50% να υλοποιηθεί, η πόλη θα αλλάξει ριζικά όψη.

Το σύνολο του επιχειρησιακού σχεδίου βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Διαβάστε την τοποθέτηση και τις προτάσεις του Δημοσθένη Δόγκα για το θέμα.