Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Περιφέρεια

Έργα 4 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη

Δύο σημαντικά έργα για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ψηφίζονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017. 

Θα αποφασιστούν οι όροι προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την ανάπλαση της πλατείας 25ης Μαρτίου (στη Μηλαδέζα Βάρης) και το έργο συντήρησης του οδικού δικτύου όλου του Δήμου.

Το πρώτο έργο έχει προϋπολογισμό 2,5 εκατομμύρια ευρώ και το δεύτερο 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ξεκινά στις 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός) και τα θέματα των 3Β έχουν αριθμό ημερήσιας διάταξης 5 και 6.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου μαζί με τον Δ/ντη Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη και την υπάλληλο του Τμήματος Κτιριακών Έργων – Έργων Περιβάλλοντος – Η/Μ Έργων Χριστίνα Μπρούλια συναντήθηκαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Νίκο Βάσση για την πορεία των έργων που έχουν δρομολογηθεί και θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως ανακοινώθηκε, “στόχος των συναντήσεων ήταν να προγραμματιστούν τα επόμενα βήματα και να συντονιστούν οι προσπάθειες και από τις δύο πλευρές ώστε να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην πρόοδο των έργων που έχουν εγκριθεί για τους συγκεκριμένους δήμους για να μπορέσει να προχωρήσει ομαλά η διαδικασία υλοποίησής τους“.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας