Κάλεσμα εθελοντών για το Τρίαθλο της Βουλιαγμένης

Κάλεσμα εθελοντών για το Τρίαθλο της Βουλιαγμένης

Εθελοντές ηλικίας 16-70 ετών ζητούνται από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο οποίος σε συνεργασία με την αρμόδια Ομοσπονδία, διοργανώνει τον 1ο Αγώνα Τρίαθλου.

Ο αγώνας που αναβιώνει τη θρυλική ολυμπιακή διαδρομή του 2004, θα γίνει τo Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 09.00 π.μ. στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας sprint απόστασης θα πραγματοποιηθεί στις εντυπωσιακές διαδρομές που είχαν επιλεγεί για το αγώνισμα του τριάθλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Στόχος των διοργανωτών είναι η καθιέρωση του αγώνα και η προβολή της περιοχής διεθνώς προσελκύοντας αθλητές και λάτρεις του αγωνίσματος και από χώρες του εξωτερικού.

Η συμμετοχή εθελοντών κρίνεται απαραίτητη λόγω των υψηλών απαιτήσεων του αγωνίσματος αλλά και της συνεχώς αυξανόμενης συμμετοχής αθλητών. Οι ηλικίες που ενδείκνυται να συμμετάσχουν ως εθελοντές είναι από 16 έως και 70 ετών. Σημειώστε όμως ότι για τα νεαρά άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, απαιτείται έγγραφη συναίνεση από τον γονέα/ κηδεμόνα τους.

Οι υποχρεώσεις του εθελοντή είναι οι εξής:

Μία υποχρεωτική παρουσία σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 24 Οκτωβρίου 2015, όπου και θα γίνει σχετική ενημέρωση για τις αρμοδιότητες των εθελοντών κατά την ημέρα του αγώνα τριάθλου (31 Οκτωβρίου 2015).

Ο τόπος και η ώρα της προαναφερθείσας συνάντησης θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα στους συμμετέχοντες εθελοντές, από τους υπευθύνους της διοργάνωσης.

Επιπρόσθετα θα προμηθευτούν δωρεάν μπλουζάκι και καπέλο της διοργάνωσης, τα οποία θα φορούν υποχρεωτικά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Οι αρμοδιότητες των εθελοντών κατά την ημέρα του αγώνα τριάθλου συνοψίζονται στα εξής πεδία:

  • Γραμματειακή υποστήριξη
  • Δείκτες ασφάλειας σε σημεία των διαδρομών
  • Υπεύθυνοι στη ζώνη αλλαγής των αθλημάτων
  • Φύλαξη προσωπικών ειδών των αθλητών/ συμμετεχόντων
  • Προμήθεια εμφιαλωμένου νερού στους αθλητές σε σημεία των διαδρομών κλπ
  • Τέλος οι εθελοντές θα πρέπει να παρευρεθούν στο χώρο έναρξης του αγώνα (περιοχή Ακτή Βουλιαγμένης) το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 από τις 07:30 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. 

Δηλώσεις συμμετοχής με σειρά προτεραιότητας, έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 αποστέλλοντας στο email oappa11@gmail.com ή μέσω fax: 2132020779 τα κάτωθι στοιχεία: Όνομα & Επώνυμο εθελοντή, ημερομηνία γεννήσεως, τηλέφωνο επικοινωνίας, μέγεθος μπλούζας.

Υπεύθυνη ομάδας εθελοντών: Χριστίνα Κυριαζή (τηλ. Επικ.: 2132020714-771, καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00-13:00).