Εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Κοσμά

Εθελοντική αιμοδοσία στον Άγιο Κοσμά

Το μήνυμα “ο αθλητισμός δίνει ζωή” στέλνει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η δράση που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 2 Απριλίου από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ. γίνεται σε συνεργασία με τους Δήμους Ελληνικού Αργυρούπολης, Αλίμου και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τη συμμετοχή του οργανισμού “Το χαμόγελο του Παιδιού”.

Μεταξύ άλλωστε των εθελοντών αιμοδοτών θα είναι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και οι δήμαρχοι Κωνσταντάτος, Κονδύλης και Κωνσταντέλλος.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΑΚΝ Άγιος Κοσμάς “η αυξημένη ανάγκη για αίμα, η οποία γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντιο στον κορονοϊό, εντάχθηκε ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας Ζήσε Αθλητικά του Υφυπουργείου Αθλητισμού”.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να καλέσουν στο 216 8002601 (ώρες 7 π.μ – 3 μ.μ.) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.