Βραβείο και ...μια τριάρα από τον Κυανού Αστέρα στον Εθνικό

Βραβείο και …μια τριάρα από τον Κυανού Αστέρα στον Εθνικό

Η διοίκηση του Αστέρα διά του αντιπροέδρου της κ. Πάπιου τίμησε χτες στο παιχνίδι του με τον Εθνικό, τον “Εθνικάρα”, κατά κόσμον κ. Ματζουράνη Γιάννη.

Το τιμώμενο πρόσωπο έφτασε μαζί με την αποστολή του Εθνικού γύρω στις 13.30 στο γήπεδο. Συγχρόνως στα γραφεία του συλλόγου και πρίν την προθέρμανση , ο προπονητής κ. Θανέλλας καί οι παίκτες της αποστολής υπέγραψαν μία φανέλα, αφιερωμένη στον άτυχο φίλαθλο του Εθνικού Κώστα Κατσούλη σάν ελάχιστο φόρο τιμής στον άδικο χαμό του , στέλνοντας το μήνυμα : ΟΧΙ ΒΙΑ & ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.

Ετσι όταν ήρθε η στιγμή , η αναμνηστική πλακέτα διά χειρός του αντιπροέδρου κ. Πάπιου , εδόθη στον κ. Ματζουράνη , τον αγνό φίλαθλο που με την γνωστή ιαχή του στηρίζει χρόνια τώρα την ομάδα της καρδιάς του, θυμίζοντας στους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές ότι ο κύριος Γιάννης είναι πάλι δίπλα τους. Καί η γνωστή ιαχή που έχει ακουστεί σε τόσα γήπεδα, ακούστηκε καί στο γήπεδο μας.

10686954_370508306460217_4028019689586747242_nΤην φανέλα γιά τον συγχωρεμένο φίλαθλο καί μία ανθοδέσμη παρέλαβε ο γενικός αρχηγός του Εθνικού ο οποίος μας ευχαρίστησε απευθύνοντας ένα μικρό χαιρετισμό.

Το αγωνιστικό κομμάτι εξελίχθηκε σε …περίπατο.

Από τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου η ομάδα πιέζε τον Εθνικό, το οποίο απέδωσε καρπούς. Στο 5ο λεπτό από αριστερά με σούτ ο Μάμαλος σημείωσε το 1-0. Μετά από 25 λεπτά καί συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό σημειώθηκε το πιό όμορφο γκόλ της αναμέτρησης. Μετά από ωραίο συνδυασμό Καζαντζή – Κωβαίου ο τελευταίος σημείωσε το 2-0. Ο Αστέρας δεν σταμάτησε εκεί. Στο 40ο λεπτό ο συνήθης ύποπτος Γεωργιάδης ανέβασε το σκόρ στο 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ποιότητα τού πρώτου. Μοναδικό αξιοσημείωτο ένα σουτ των φιλοξενουμένων το οποίο απέκρουσε καταπληκτικά ο Μαρινάκης παραχωρόντας κόρνερ.

Τελικά ένα ημίχρονο ήταν αρκετό γιά την νίκη καί τους 3 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στον ρυθμό του Αστέρα.

[Φωτoγραφίες: Click Photography Greece]