Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Διευκρινίσεις της Εθνικής Οργάνωσης Κρέατος για το δείπνο στη Γλυφάδα

Η Εθνική Διαπεγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) με επιστολή της στο 3vita δείνει διευκρινίσεις σχετικά με δείπνο σε εστιατόριο της Γλυφάδας που κόστισε 900 ευρώ.  Στην απάντηση σημειώνεται ότι: “Δικαίως η Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ φιλοξένησε με επίσημο δείπνο 50 στελέχη του τομέα του κρέατος με την ευκαιρία επιμορφωτικής ημερίδας  με θ΄πεμα «Υγιεινή στα σφαγεία – Συντήρηση και μεταφορά των σφάγιων». Τα 3Β έχουν ήδη δημοσιεύσει την επίσημη απάντηση της Περιφέρειας.

Παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή της ΕΔΟΚ για την ενημέρωση σας:

 

Προς τους υπεύθυνους της 3Vita.gr

Σχετικά με το δημοσίευμά σας «Πόσο κόστισε ένα γεύμα της Ρένας Δούρου στο Mezze της Γλυφάδας;» σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ), θεωρεί ότι είναι υποχρέωσή της να απαντήσει στο δημοσίευμα και να πληροφορήσει το κοινό αποκαθιστώντας την αλήθεια για το δείπνο που παρατέθηκε στους ομιλητές και συντελεστές της 2ης Επιμορφωτικής Ημερίδας της με θέμα «Υγιεινή στα σφαγεία – Συντήρηση και μεταφορά των σφάγιων» που έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2016.

Η ημερίδα της ΕΔΟΚ συγκέντρωσε τους υπεύθυνους των σφαγείων της χώρας και τους εκπροσώπους των μελών της οργάνωσης, δηλαδή των κτηνοτρόφων, των επεξεργαστών, αντιπροσώπων κρέατος και των κρεοπωλών καθώς και στελεχών του ΥΠΑΑΤ, της Περιφέρειας ΑΤΤΙΚΗΣ και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ,  ώστε δικαίως η Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ φιλοξένησε με επίσημο δείπνο 50 στελέχη του τομέα του κρέατος με την ευκαιρία αυτού του γεγονότος.

Προφανώς και δεν επρόκειτο για ιδιαίτερο δείπνο αλλά ουσιαστικά για δείπνο εργασίας, στο οποίο μάλιστα δεν είχε το χρόνο να παραβρεθεί η Περιφερειάρχης, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό και την ιδιότητα των συμμετεχόντων, του οποίου το κόστος με κανένα τρόπο δεν μπορεί να θεωρηθεί προκλητικό.

Η ΕΔΟΚ είναι Οργάνωση η οποία έχει αποκλειστικό σκοπό την ανάπτυξη του τομέα του κρέατος στο πλαίσιο της τήρησης των κανόνων εφοδιασμού της αγοράς και οι σκοποί της και οι δράσεις της είναι προσιτοί στον καθένα στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.edokhellas.com.

Ευχαριστούμε και ελπίζουμε σε άμεση δημοσιοποίηση της απάντησής μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος ΕΔΟΚ

Λευτέρης Γίτσας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας