Βούλιαξε τους Γερμανούς η Βουλιαγμένη!

Βούλιαξε τους Γερμανούς η Βουλιαγμένη!

Την Πέμπτη 30.10 ξεκίνησαν στο κολυμβητήριο του ΝΟΒ στο Λαιμό οι αγώνες του Α΄ ομίλου της προκριματικής φάσης του Eurocup (Πόλο).  Διοργανώτρια στη πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Βουλιαγμένη.

Πρεμιέρα με το δεξί για τη Βουλιαγμένη.  Η ομάδα των νοτίων προαστίων δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο από τη γερμανική Εσλίνγκεν, πήρε διαφορά στο δεύτερο και… ξέσπασε στο τέταρτο, όπου με επιμέρους σκορ 7-1 έφτασε στο τελικό 14-3.

Δημοσθένης Δόγκας

vouliagmeni

Επόμενο ματς για τους «μπέμπηδες» της καρδιάς μας  την Παρασκευή με την ιταλικά Ακουακιάρα, η οποία αναδείχθηκε ισ΄παλη 7-7 με την Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι.

Ο ΝΟΒ θέλει να πάρει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και πρέπει να βγει τουλάχιστον δεύτερος για να το καταφέρει. Όπως σημείωναν αθλητικοί παράγοντες πριν την έναρξη του Eurocup η ομάδα του Τεό Λοράντου έχει έλλειψη επίσημων αγώνων, κάτι που την καταλογίζει αουτσάιντερ τουλάχιστον θεωρητικά. Η νότια ομάδα, που επέλεξε να μη συμμετάσχει στο Champions League, καλείται να δώσει πέντε αγώνες σε λιγότερο από 4 μέρες.

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων θα γίνουν οι αγώνες στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Άρτεμις Σαχατζιάν Μαίρη Φουρναράκη Όλγα Πολίτη Ζωή Χριστοδούλου Νίκος Νανούρης Σπύρος Βαλάτας Ευδοξία Χειλά Κατερίνα Βαμβακούση Γιώργος Κοκολέτσος