Ψηφίζουμε την Αθήνα ως "European Best Destination"!

Ψηφίζουμε την Αθήνα ως “European Best Destination”!

(H επιλεγμένη εικόνα είναι του Νίκου Αλιάγα)

Συνολικά 21 πόλεις και προορισμοί γενικότερα συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό “European Best Destination 2016” ανάμεσα σε αυτές και η Αθήνα.   Η ελληνική πρωτεύουσα διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τιμητικό τίτλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ψήφοι- πολλές και από όλους μας.

tspg

Let's get Athens straight to #1. Vote for 2016 Best European Destinations. We <3 Athens! www.vote.ebdest.inPhoto: Beach along The Athenian Riviera#ThisisAthens #EBD2016

Posted by This is Athens on Sunday, 24 January 2016

Ο διαγωνισμόςδιοργανώνεται από ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα του ευρωπαϊκού τουρισμού, το οποίο απαριθμεί περισσότερα από 355 μέλη- γραφεία τουρισμού και προωθεί τις ομορφιές της Ευρώπης σε ένα ευρύ κοινό –πάνω από 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες– σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και σε επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού.

Well, you do have to lay your lovely eyes upon Acropolis, but you should definitely go for an acquaintance with the Athenian Riviera on a sunny day! #thisisathens #sun #sea #riviera

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης This is Athens (@this_is_athens) στις

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια έως τις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το αντισταθμιστικό όφελος της πόλης θα είναι τεράστιο δεδομένου πως θα ακολουθήσουν δημοσιεύσεις για την Αθήνα ως “European Best Destination 2016” στα μεγαλύτερα διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα.   Πέρυσι η Αθήνα είχε καταλάβει την 3η θέση. Μπείτε λοιπόν στο παρακάτω link και ψηφίστε την Αθήνα:

www.vote.ebdest.in