Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα επιστημονικά και εγγυημένα

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα επιστημονικά και εγγυημένα

3+1 μέθοδοι που κάνουν πάταγο!

Η κυτταρίτιδα δεν σχετίζεται με το βάρος, δεν κοιτά ηλικία ούτε εθνικότητα. Απασχολεί τουλάχιστον το 95% των γυναικών και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Αυτό όμως ίσχυε μέχρι σήμερα, αφού στην Laser Touch οι μέθοδοι που ακολουθούνται για την αντιμετώπισή της είναι πλέον γνωστές για τα ευεργετικά τους αποτελέσματα. Ποιες είναι αυτές; Γνωρίστε τις και διαλέξτε την καλύτερη!

1. Γλυπτική Σώματος- Endermologie

Μηχανικό μασάζ σε συνδυασμό με αναρρόφηση μέσα από ένα δυνατό και ασφαλές μηχάνημα που ταυτόχρονα προκαλεί και παραγωγή κολλαγόνου. Τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα προσφέρουν ανακατανομή του λίπους, λείανση του δέρματος και μείωση των πόντων της περιοχής. Ιδιαίτερο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί στην κάθε ιδιαίτερη περίπτωση του ασθενούς με αποτέλεσμα να μην προκαλεί πόνο.

2. Velashape II

Το μηχάνημα αυτό μειώνει το λίπος περιμετρικά των μηρών και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Ολοκληρώνεται σε 5 συνεδρίες με το πέρας των οποίων τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

3. Coccon Duo Technology

Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη και δραστική μέθοδο λιπογλυπτικής σε περιοχές όπου το λίπος είναι αρκετό και προβληματικό. Επιλέξτε το αν εμφανίζεται πρόβλημα κυτταρίτιδας όχι μόνο σε γλουτούς αλλά και σε μπράτσα, κοιλιά και μηρούς.

4. Τεχνολογία B.E.A.M

Μα προηγμένη μέθοδος, που μπορεί ταυτόχρονα να προσφέρει αδυνάτισμα, απώλεια λίπους, ανόρθωση γλουτών.

Επιλέξτε μία από τις 4 προτάσεις της επιστήμης Laser Touch και αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα σε όλα της τα στάδια. Μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα του κέντρου, μπορείτε να λάβετε μία δωρεάν ενημέρωση από τους γιατρούς.