Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Γεγονός η Εξεταστική για την υπαγωγή στα μνημόνια

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής με 156 ψήφους υπέρ, η Σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής «για την υπαγωγή της Ελλάδας στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης και για κάθε άλλο ζήτημα που σχετίζεται με την εφαρμογή και την υλοποίηση των Μνημονίων».

Προηγήθηκε σχετική πρόταση που κατατέθηκε από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστερά κ. Αλέξη Τσίπρα και 148 Βουλευτές του κόμματός του και από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παναγιώτης (Πάνος) Καμμένος και 12 Βουλευτές του κόμματός του.

Αναλυτικά κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη, ψήφισαν 250 Βουλευτές εκ των οποίων 156 ψήφισαν υπέρ, 72 ψήφισαν κατά και 22 ψήφισαν παρών.

Η Επιτροπή θα αποτελείται από δεκαεπτά (17) μέλη με εκπροσώπηση κατ’ αναλογία της δύναμης όλων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων. Οι εργασίες της Επιτροπής θα διαρκέσουν έξι (6) μήνες και η προθεσμία για την ολοκλήρωση εργασιών και την υποβολή του πορίσματος της θα είναι μέχρι την 6η Οκτωβρίου του 2015.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας