Με εξώδικο απαντά ο Γιώργος Μάντεσης στον Σπύρο Πανά

Τη συκοφάντηση και δυσφήμισή του από τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά, καταγγέλλει με εξώδικη “διαμαρτυρία, δήλωση, πρόσκληση” που επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή, ο πρώην δήμαρχος Βούλας, Γιώργος Μάντεσης.

Την πρόθεσή του να απαντήσει με νομικά μέσα είχε προαναγγείλει άλλωστε ο Γιώργος Μάντεσης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αλλά και σε προσωπικές του συζητήσεις.

tspg

Πάντως, αντίθετα από ό,τι θα περίμενε κανείς, η εξώδικη δήλωση του πρώην δημάρχου δεν αφορά την υπόθεση των παραλιακών οικοπέδων που διεκδικεί μετοχική εταιρεία από το Δήμο, αλλά συνεδρίαση του Σεπτεμβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκαν οι απαλλοτριώσεις οικοπέδων στην περιοχή Πηγαδάκια Βούλας.

Κατά τον Γιώργο Μάντεση που απευθύνεται στον Σπύρο Πανά “ενώ συζητείτο το θέμα που αφορούσε την υπόθεση απαλλοτριώσεων των ΟΤ 303Α και 306Α (περιοχή Πηγαδακίων) ισχυριστήκατε αναληθώς και συνακόλουθα συκοφαντικώς σε βάρος μου (λόγω έλλειψης επαρκούς πληροφόρησης θέλω κατ’ αρχήν να πιστεύω) και παραθέσατε ψευδή – ανακριβή γεγονότα για το εν λόγω θέμα, που αφορούν κυρίως το πρόσωπό μου, τα οποία βλάπτουν την τιμή, την υπόληψη και την πορεία μου, ως ατόμου, ως δημότη του Δήμου που υπηρετείτε τώρα ως Δήμαρχος, ως πρώην Δημάρχου και πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Βούλας”.

Κατά τον πρώην Δήμαρχο Βούλας, “οι ενέργειες της τότε Δημοτικής Αρχής έγιναν σε εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων και αποφάσεων δημοσίων οργάνων της πολιτείας”, και στο κείμενό του παραθέτει σειρά τέτοιων αποφάσεων.

Στο σημερινό Δήμαρχο, Σπύρο Πανά, ο πρώην Δήμαρχος Βούλας καταλογίζει “αόριστους και αβάσιμους ισχυρισμούς”, “αυθαίρετες αξιολογικές κρίσεις” και “υπονοούμενα”, που “θίγουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή” του, “δυσφημίζουν συκοφαντικά το πρόσωπό” του, ενέργειες που “συνιστούν αξιόποινες πράξεις ποινικά κολάσιμες”.

Η δήλωση διαβάστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και ακόμη δεν είναι γνωστό τι συνέχεια θα έχει αυτή η υπόθεση.