Εξοπλισμός Snowboard: Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα χιόνια

Εξοπλισμός Snowboard: Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τα χιόνια

Αν σας αρέσει το snowboard τότε γνωρίζετε πόσο σημαντικός είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για να απολαύσετε το αγαπημένο σας σπορ με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα. Γι’ αυτό, τώρα που ήρθε πάλι ο χειμώνας και σιγά σιγά ανοίγουν τα χιονοδρομικά κέντρα, επιλέξτε τον κορυφαίο εξοπλισμό Snowboard με επώνυμη ποιότητα και κορυφαία ανθεκτικότητα για να οργώσετε και φέτος τις πλαγιές.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Skateshop, όπως κάθε χρόνο σας προμηθεύει με τον καλύτερο εξοπλισμό snowboard από διεθνώς αναγνωρισμένα brands που προτείνουν οι επαγγελματίες του είδους και τα φέρνει στο σπίτι σας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Επιλέξαμε και σας προτείνουμε τα βασικότερα στοιχεία εξοπλισμού, που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας για το αγαπημένο σας σπορ.

Ανθεκτικές σανίδες για απίθανα κόλπα

Προφανώς δεν γίνεται snowboard χωρίς σανίδα και τα κορυφαία brands του είδους, όπως η Gravity και η Drake είναι εδώ για να γλιστρήσουν μαζί σας στα χιόνια με στυλ. Επιλέξαμε την GRAVITY SUBLIME με αεροδυναμικό σχεδιασμό και κατασκευή από τριαξονικό υαλόνημα που την κάνει εξαιρετικά ελαφριά και εύχρηστη ακόμα και για αρχάριους του είδους.

Και πώς θα τη μεταφέρω;

Εννοείται ότι η σανίδα πρέπει να συνοδεύεται και από τη θήκη της. Η γκρι θήκη πλάτης GRAVITY VIVID σε ουδέτερο χρώμα και με ανθεκτικό κράτημα, χωράει την καινούργια σας σανίδα και έχει ειδικό patch στο λουρί για να μην σας κουράζει και να μην σας κόβει κατά την μεταφορά.

Ζεστές μπότες για έξτρα προστασία

Φορέστε τις απίθανες μπότες Snowboard GRAVITY AURA WHITE και προστατεύστε τα πόδια σας από το κρύο αλλά και από τραυματισμούς με τον κορυφαίο εξοπλισμό.

Δεθείτε καλά και φύγαμε!

Εκτός από τη σανίδα, το άλλο απαραίτητο αξεσουάρ του snowboard είναι οι δέστρες! Βεβαιωθείτε ότι είναι ανθεκτικές και σας κρατάνε γερά, ώστε να μην έχουμε ατυχήματα.

Σας προτείνουμε τις λευκές GRAVITY G2 BINDING για γερό κράτημα και άνετο δέσιμο που προστατεύει χωρίς να σας ενοχλεί.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Skateshop και αποκτήστε σπίτι σας με ένα κλικ όλα τα επώνυμα είδη για snowboard στις πιο ασυναγώνιστες τιμές της αγοράς.