Νέες ρυθμίσεις για...χωρισμένους εγκαινιάζει το Facebook!

Νέες ρυθμίσεις για…χωρισμένους εγκαινιάζει το Facebook!

Το facebook τώρα σε βοηθάει να κρύβετσαι από τον/την πρώην σου!

Μια νέα παλέτα εργαλείων ξεκινά να τεστάρει από σήμερα το Facebook που δίνουν λύση σε όσους χρήστες του Facebook χωρίζουν και θέλουν να ακολουθήσουν χωριστά timelines με το πρώην ταίρι τους στο κοινωνικό δίκτυο. Όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση, μόλις κάποιος χρήστης αλλάξει την προσωπική του κατάσταση καταδεικνύοντας ότι διέκοψε τη σχέση του με κάποιο άτομο – επίσης χρήστη του Facebook, τότε το κοινωνικό δίκτυο θα του δίνει την ευκαιρία να περιορίζει τα updates που θα βλέπει στο newsfeed του από το πρώην ταίρι του ενώ παράλληλα θα μπορεί να διαγράψει τα tags που τον αφορούν σε κοινές φωτογραφίες, είτε σε κάθε μία ξεχωριστά είτε σε όλες, μονομιάς. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αυτές οι αλλαγές θα είναι ορατές μόνο στο άτομο που τις κάνει χωρίς να δημοσιοποιούνται στον ή στην πρώην.

tspg

 

Εάν είστε εσείς αυτός που άλλαξε το status της σχέσης σας, τότε το νέο εργαλείο σας επιτρέπει να περιορίσετε τα updates που θα είναι ορατά στο πρώην ταίρι σας, αφήνοντάς σας να ορίσετε εσείς ποια ή πόσα θα βλέπει.

 

Το νέο εργαλείο θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία για τους χρήστες στις ΗΠΑ, αρχικά, ενώ το Facebook προτίθεται να το διαθέσει σε ευρύτερη κλίμακα μόνο εφόσον τύχει θετικής ανταπόκρισης από το εν λόγω δείγμα χρηστών.

 

Πηγή: lifo