Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Πανστρατιά του Φαήλου Κρανιδιώτη για την εκδήλωση της Κυριακής στη Βούλα

Ένα ασυνήθιστο για τα τοπικά δεδομένα κάλεσμα κάνει το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη Νέα Δεξιά σε εκδήλωση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Από τη σελίδα της στο Facebook η Νέα Δεξιά καλεί “όλους τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της να παραστούν στην εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης” την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στην πλατεία Ιμίων της Βούλας, όπου στις 12 μ. θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για τα πεσόντα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού στα γεγονότα των Ιμίων.

Μάλιστα, εκτός από το στεφάνι που θα καταθέσει ο πρόεδρος Φαήλος Κρανιδιώτης, η Νέα Δεξιά δηλώνει ότι ο αντιπρόεδρός της, Παναγιώτης Δούμας, θα συγκαταλέγεται στους “κεντρικούς ομιλητές”.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, εκ των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις του 2015.

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία τον Μάρτιο του 2016, όταν σε δημόσια ανάρτησή του στο Facebook με αφορμή το Μακεδονικό, επιτέθηκε φραστικά στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ τότε ανέφερε: “Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας”. Τον Μάιο του ίδιου έτους ίδρυσε το κόμμα “Νέα Δεξιά”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας