Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Θέλετε μεγαλύτερο πέος; Δοκιμάστε τη φαλλοπαστική που προτείνουν οι ειδικοί

Το μέγεθος του πέους είναι μία σοβαρή πηγή ανησυχίας και ανασφάλειας όλων των ανδρών! Όλοι οι άνδρες θα ήθελαν ένα μεγαλύτερο κατά λίγα εκατοστά πέος και γι’ αυτόν τον λόγο είναι πολύ ανοιχτοί σε οποιαδήποτε μέθοδο τους εγγυάται ότι αυτό θα γίνει.

Η επιμήκυνση πέους και η φαλλοπλαστική είναι οι αιτίες των συχνών επισκέψεων των ανδρών στον ανδρολόγο-ουρολόγο.

Έχουν πραγματικά πρόβλημα όλοι αυτοί οι άνδρες; Τελικά ποιο είναι το σωστό μήκος; Εντός των φυσιολογικών ορίων – και όπως έχει βρεθεί στην πλειοψηφία των Ελλήνων – θεωρείται ένα πέος 13-16 cm σε στύση.

Η φυλετική καταγωγή παίζει ρόλο στο μέγεθος του πέους. Συγκεκριμένα ένας άνδρας είναι μέσα στα φυσιολογικά μεγέθη ανάλογα με την καταγωγή του.

Όπως τονίζουν οι ανδρολόγοι, μερικοί άνδρες αγχώνονται τόσο πολύ με το μήκος του πέους τους που φτάνουν να νοσούν από δυσμορφική διαταραχή σώματος, παρά το γεγονός ότι έχουν φυσιολογικό μέγεθος.

Πότε φτάνει ένας άνδρας στην χειρουργική επέμβαση;

Όταν ο γιατρός έχει διαπιστώσει ότι ο άνδρας μπορεί να υποβληθεί σε φαλλοπλαστική, τότε ξεκινάει το πλάνο της επέμβασης. Μόλις τελειώσει το χειρουργείο ο άνδρας έχει καταφέρει όχι μόνο να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του αλλά αφήσει πίσω του και την κακή ψυχολογία, κερδίζοντας την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Ουσιαστικά η επιμήκυνση πέους δεν προσθέτει κάτι καινούργιο στο πέος αλλά προσπαθεί να φανερώσει ένα μέρος του οργάνου που βρίσκεται μέσα στην πύελο.

Το αποτέλεσμα της επέμβασης είναι διαφορετικό για τον κάθε άνδρα και συνήθως ο γιατρός το διαπιστώνει κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Τα εκατοστά που κατά συντριπτικό ποσοστό μεγαλώνουν το πέος στην φαλλοπλαστική είναι τα 3-4 cm.

Δεν υπάρχουν τομές στο ίδιο το πέος. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2-3 ώρες.

Μετά την εγχείρηση η σεξουαλική αποχή είναι απαραίτητη για περίπου ένα μήνα. Από την επιμήκυνση του πέους δεν επηρεάζεται η ούρηση, ούτε η στύση και ο οργασμός διατηρείται κανονικά.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαδικασία και την ασφάλεια του χειρουργείου στο andrologia.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας