Μια σπουδαία πράξη του Αντώνη Φαμέλη

Το χειροκρότημα του Δημοτικού Συμβουλίου και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρου Πανά, πήρε η σπουδαία ενέργεια του πρώην Δημάρχου Βούλας (1996-98) Αντώνη Φαμέλη, να παραδώσει πορτοφόλι με μεγάλο ποσό στον ιδιοκτήτη του.

dimarxoiΣυγκεκριμένα, ο Αντώνης Φαμέλης, βρήκε πεταμένο στο δρόμο πορτοφόλι που περιείχε 13.500 ευρώ. Ο πρώην Δήμαρχος αναζήτησε την ταυτότητα του κατόχου του από τα έγγραφα, επικοινώνησε με τον παθόντα και του επέστρεψε ολόκληρο το ποσό. Επρόκειτο για εισπράκτορα εταιρείας που είχε στην ευθύνη του αλλά όχι στη κατοχή του τα χρήματα αυτά.

Μάλιστα, όταν ο απωλέσας το πορτοφόλι επιχείρησε να δώσει στον Αντώνη Φαμέλη τα νόμιμα εύρετρα, ο παλιός Βουλιώτης αρνήθηκε και απάντησε με απλότητα να ανάψει ο άνθρωπος ένα κεράκι στην εκκλησία.

Το περιστατικό αυτό ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, ενώ παίρνοντας το λόγο ο Σπύρος Πανάς είπε ότι “ο Αντώνης Φαμέλης μας μαθαίνει καθημερινά τι σημαίνει ανθρωπιά” και ενημέρωσε ότι έχει αποστείλει επίσημη επιστολή συγχαρητηρίων.