Φεστιβάλ φιλοζωικού εθελοντισμού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας

Φεστιβάλ φιλοζωικού εθελοντισμού στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας

Αν ψάχνετε να υιοθετήσετε κάποιο ζωάκι, σκύλο, γάτα ή και …φώκια ή αν απλώς θέλετε να ενημερωθείτε για τις δράσεις εθελοντικών οργανώσεων, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας διοργανώνουν Φεστιβάλ Εθελοντικών Οργανώσεων. 

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016, μεταξύ 12 μ. και 1.45 μ.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας (Καζαντζάκη 2, Πηγαδάκια Βούλας).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “θα σας υποδεχτούν οι μαθητές μας που θα γίνουν εθελοντές για τις μεγαλύτερες εθελοντικές οργανώσεις της Ελλάδας. Θα σας ενημερώσουν για το εθελοντικό έργο αυτών των οργανώσεων και θα σας προτείνουν ζωάκια για υιοθεσία (σκύλους, γάτες, φώκιες!). Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις εργασίες των μαθητών μας οι οποίοι αυτοί τη χρονιά εργάστηκαν σκληρά πάνω στο θέμα της υπεύθυνης ιδιοκτησίας και προστασίας ζώων (δεσποζόμενων και αδέσποτων), και στην προώθηση του εθελοντισμού“.

Στη δράση αυτή θα συμμετέχουν οι οργανώσεις: ADESPOTOLOGIO, MEDASSET, MOm, SAPT HELLAS, SPAZ , η ΠΦΠΟ (Πανελλήνια Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία) καθώς και ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΥΛΑΣ.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Let’s do it Greece!, μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού και να δημιουργήσει ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα.

afisa tetarto