Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Φεστιβάλ reggae και εναλλακτικής κουλτούρας στο κάμπινγκ της Βούλας

Μια “ολοήμερη γιορτή” διοργανώνεται το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας από την επονομαζόμενη “Συλλογικότητα Αυτοδιαχείρησης & Καλλιτεχνικής Έκφρασης AKASHA”. 

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μ.μ. ως τις 2 π.μ. με ελεύθερη είσοδο ονομάζεται REGGAE FEELING – SUN & MOON UNITY FEST και κατά τους διοργανωτές είναι μια γιορτή “συνοδεία του Ήλιου και της Σελήνης, σε reggae-roots-dub ήχους από διακεκριμένους djs & μουσικούς του είδους τους”. (περισσότερα στη Facebook σελίδα τους).

Θα εμφανιστούν οι καλλιτέχνες: Junior X (ΝaturalReaction), Insp-I-ration Project, Dubylon-G + on the mic SistahJammaroots, Donnie Dub, Selector Piranhas, Mrs HCN, Ghetto Rock και τα Αφρικανικά Κρουστά από την ΑΝΑSA African Cultural Center.

Αναφέρουν οι διοργανωτές:

“Θα υπάρχουν παράλληλα δρώμενα όπως ενεργειακές θεραπείες, κουζίνα & έκθεση χειροτεχνημάτων – παραδοσιακών προϊόντων, καθώς επίσης και υπαίθρια εικαστική έκθεση σε συνεργασία με την εικαστικό Βίκυ Ζαγούρη με θέμα ”Φώς στο Κενό’ – Sun&MoonUnity”.

Και ακόμα:

“Στο χώρο του αυτοδιαχειριζόμενου κάμπινγκ της Βούλας υπάρχουν τοίχοι που καλό θα ήταν να τους ομορφύνουμε, οπότε καλούμε καλλιτέχνες του graffiti που θα ήθελαν να αποτυπώσουν την τέχνη τους και να αφήσουμε έναν ακόμα πιο όμορφο χώρο για τους επόμενους, τους ανθρώπους της συλλογικότητας του κάμπινγκ και τους επισκέπτες”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας