Ταξίδι για το final four της ευρωλίγκας κληρώνει ο Πρωτέας

Στο Final Four της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνο, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν οι φίλοι του Πρωτέα Βούλας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η λαχειοφόρος αγορά του Πρωτέας Βούλας, για την ενίσχυση του ταμείου του. Ο κάθε λαχνός τιμάται προς πέντε ευρώ και το μεγάλο δώρο της είναι ένα ταξίδι, με όλα τα έξοδα πληρωμένα για δύο άτομα, για το Μιλάνο και το Final Four της Ευρωλίγκας (16-18/05). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία, για περισσότερες πληροφορίες, με τους ανθρώπους της ομάδας στο σταθερό τηλέφωνο 2108953823.

Η ανακοίνωση:

Θες να ζήσεις από κοντά την μεγαλύτερη μπασκετική γιορτή της Ευρώπης; Προμηθεύσου έναν λαχνό αξίας πέντε ευρώ και ο Πρωτέας Βούλας στέλνει εσένα κι έναν φίλο/η σου στο Μιλάνο για το F4 της Ευρωλίγκα των Ανδρών (16-18/5) με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το πακέτο περιλαμβάνει: αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο και εισιτήρια για ημιτελικούς και τελικούς.

Η κλήρωση θα γίνει στα τέλη Απριλίου στο κλειστό της Βούλας και θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες από τη σελίδας μας η ακριβής ημερομηνία της κλήρωσης και της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί.

Λαχνούς θα μπορείτε να προμηθεύεστε μέχρι και τα μέσα Απρίλη από τα γραφεία μας Λυκούργου 17, Βούλα2108953823.