Γατάκι που διασώθηκε από την Εθνική Οδό ζητά σπίτι

Γατάκι που διασώθηκε από την Εθνική Οδό ζητά σπίτι

Το μικρό θηλυκό ψιψινάκι (μόλις 1.5 μηνός) εντοπίστηκε τυχαία από φιλόζωη που οδηγούσε στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας από Πειραιά για Φιλαδέλφεια!

Το πρόσεξε με την άκρη του ματιού της να βρίσκεται στο διάζωμα και να προσπαθεί να περάσει τις 4 λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας με σίγουρο μέλλον…θανάτου. Αμέσως έκανε δεξιά και κάλεσε το 100. Δυστυχώς από τις 15:00 έως τις 16:45, παρά τις πολλές κλήσεις, δεν έδιναν το σήμα στην τροχαία όπως έλεγαν, ίσως επειδή επρόκειτο για ”ένα ασήμαντο ζωάκι”. Με επιμονή τελικώς συνδέθηκε με την τροχαία η οποία έσπευσε μέσα σε 10’΄στο σημείο, κοντά στη γέφυρα της Φιλαδέλφειας.

eod

Ο αστυνομικός διέκοψε την κυκλοφορία σε όλες τις λωρίδες και βοήθησε να πιαστεί το γατάκι, το οποίο παρότι ήταν βρώμικο, ταλαιπωρημένο, κουρασμένο και πεινασμένο, άρχισε αμέσως να δείχνει την αγάπη του, γουργουρίζωντας και παίζοντας!!!

Το μικρό αυτό στολιδάκι, καθαρίστηκε, αποπαρασιτώθηκε και φιλοξενείται ώστε να δοθεί για υιοθεσία σε οικογένεια που θα το έχει μόνο μέσα στο σπίτι, που θα του βάλει microchip όπως ορίζει ο νόμος και θα το στειρώσει για να μην αναπαράγεται, εφόσον υπάρχουν τόσα αδέσποτα.

Αν το θέλετε, μπορείτε να καλέσετε στο 2114095006. Προσφέρετε έκπτωση σε τροφή και ό,τι χρειαστείτε μελλοντικά από το κατάστημα Aristocats στο Χαλάνδρι.