Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Τελευταία Χριστούγεννα για τον αγγλοκύπριο τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ

Πέθανε στα 53 του ο τραγουδιστής George Michael, ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο πρώην τραγουδιστής και μοναδικός συνθέτης των Wham ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του ’80 και συνέχισε ως πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης.
Ο εκπρόσωπός του δήλωσε πως πέθανε σήμερα «ειρηνικά στο σπίτι του». Η αστυνομία λέει πως ένα ασθενοφόρο εκλήθη και πήγε στην οικία του στις 13:42. Aστυνομικές πηγές τονίζουν πως δεν υπήρχαν περίεργες συνθήκες στο θάνατό του. Ο Τζορτζ Μάικλ είχε γεννηθεί ως Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου στο Βόρειο Λονδίνο και έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ στις τέσσερις δεκαετίες της καριέρας του.

Με δήλωση ο εκπρόσωπος του καλλιτέχνη τόνισε: «Με μεγάλη μας λύπη, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος George, πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Η οικογένειά του ζητά να σεβαστούμε όλοι την ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη και συγκινητική γι’ αυτήν στιγμή. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα σχόλια».

O George Michael υπήρξε από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που κατάφερε να κάνει το πέρασμα από τραγουδιστής ανάλαφρων εφηβικών τραγουδιών σε σοβαρό καλλιτέχνη. Η στροφή αυτή ολοκληρώθηκε με τον διάσημο δίσκο “Listen Without Prejudice” (1990) (Ακούστε χωρίς προκατάληψη) με τον οποίο ο καλλιτέχνης καλούσε τον κόσμο να τον ακούσει ανοιχτόμυαλα (και με ανοιχτά αυτιά).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας