Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Γλυφαδα

Γιώργος και Έφη, ένας γάμος στη Γλυφάδα – τοπικό γεγονός (photos)

Μια ξεχωριστή μέρα για τον τοπικό Τύπο και όχι μόνο ήταν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018.

Αν και είναι μόλις ο δεύτερος μήνας στο ημερολόγιο, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο γάμος της Έφης Φιλιπποπούλου με τον Γιώργο Καραβάνα ήταν ο γάμος της χρονιάς, για το ενδιαφέρον και τις ευχές που συγκέντρωσε.

Την ακολουθία του γάμου έψαλε στον καθεδρικό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Γλυφάδας  ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, Παύλος, πλαισιωμένος από τρεις ιερείς. Η παρουσία του επισκόπου ενέπνευσε μια κατανυκτική στάση σε όλους τους παρευρισκόμενους και έτσι παρόλο που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα εντός του ναού, η ησυχία ήταν απόλυτη.

Την νύφη, την διευθύντρια της εφημερίδας Παλμός Γλυφάδας, συνόδευσαν μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας ο πατέρας της Δημήτρης Φιλιππόπουλος που είναι ο ιδρυτής της εφημερίδας και ο αδερφός της Παύλος Φιλιππόπουλος, ο σημερινός εκδότης.

Από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Νίκος Βάσης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δημοσθένης Δόγκας, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κιούκης, αλλά και ο πρώην δήμαρχος Βούλας, Γιώργος Μάντεσης, ο νυν διοικητής του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Θεόδωρος Ρούπας αλλά και ο προηγούμενος διοικητής, Ηρακλής Καραγεώργος.

Το μυστήριο παρακολούθησαν μεταξύ πολλών άλλων, οι βουλευτές Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιώργος Κουμουτσάκος, ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, οι δήμαρχοι των νοτίων προαστίων Γιώργος Παπανικολάου (Γλυφάδα), Ανδρέας Κονδύλης (Άλιμος) και Γιάννης Κωνσταντάτος (Ελληνικό – Αργυρούπολη) και ο πρώην δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δύο καλοί φίλοι τους, η Όλγα Γκάτζια και ο Διονύσης Βουτσινάς. Τους νεόνυμφους ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα τα παρανυφάκια Βίβιαν, Εβελίνα, Νέδα και Ελένη και τα παραγαμπράκια Φώτης και Κωνσταντίνος.

Ολόκληρο το φωτορεπορτάζ της ημέρας:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας