Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Γιορτή του αθλητισμού η βασιλόπιτα του Αστέρα Βάρης

Όλη την τοπική κοινωνία στο πλευρό του έδειξε πως έχει στην πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ο Κυανούς Αστέρας Βάρης. 

Η εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, την οποία έκανε ο Δημήτρης Πάπιος και ο Στέφανος Κυριαζόπουλος, έγινε αφορμή για να εισπράξουν οι παίκτες, η διοίκηση και οι τεχνικοί της ομάδας τις θερμότερες ευχές από τους πολιτικούς εκπροσώπους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το “σπίτι” της ομάδας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Κυανού Αστέρα, Δημήτρης Πάπιος, στάθηκε ιδιαίτερα στη συνδρομή του Δήμου που παρέχει το γήπεδο για την έδρα της ομάδας, το Στάδιο “Κ. Μπαγλατζής”, και τόνισε ότι η ομάδα παρά τις όποιες δυσκολίες θα συνεχίσει με αισιοδοξία τον αγώνα της στον ανταγωνιστικό στίβο του ποδοσφαίρου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Vive Mar, τον επίσημο σπόνσορα της ομάδας, ξεκίνησε με ένα όμορφο βίντεο για τις σημαντικές στιγμές της χρονιάς και την παρουσίαση όλης της οικογένειας του Αστέρα.

Πλήθος μικρών παιδιών γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, δείχνοντας ότι δύναμη της ομάδας είναι το φυτώριό της.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (στη φωτό δίπλα στον Δημήτρη Πάπιο) ευχήθηκε περισσότερες επιτυχίες και εξήγγειλε ότι σύντομα το στάδιο “Κ. Μπαγλατζής” θα διαθέτει νέο χλοοτάπητα αλλά και στέγαστρο για τις κερκίδες.

 

IMG_4966 copy

Η ομάδα τίμησε τον μεγάλο χορηγό της, Βλάση Σταθοκωστόπουλο (στα δεξιά της φωτογραφίας) απονέμοντάς του τιμητική φανέλα.

IMG_4974 copy

Ο Βασίλης Παπαμιχαήλ, δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, είναι ένα από τα ακούραστα στελέχη του Αστέρα Βάρης.

IMG_4988

Δύο ισχυρές κυρίες της τοπικής κοινωνίας, η Μαρία Σίνα από τη Βουλιαγμένη και η Δήμητρα Σουτόγλου από τη Βάρη πλαισιώνουν το δυνατό σουτ της ομάδας, Δημήτρη Ντάγκρα.

IMG_4987

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης, Δημήτρης Δαβάκης, παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του Κυανού Αστέρα Βάρης.

IMG_4977

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας