Θέμα πολιτικής βούλησης η αδειοδότηση του γηπέδου Βάρης

Πολιτικές ευθύνες αναζητά η διοίκηση της ομάδας Κυανούς Αστέρας Βάρης, ύστερα από τη μη αδειοδότηση της έδρας της. Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, η διοίκηση του Αστέρα ζητά από τον πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ), Γιάννη Νιτερόπουλο να σταθεί “στο ύψος των περιστάσεων”.

Όπως επισημαίνει η ομάδα, “ο πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης δηλώνουν ότι έχουν ενημερώσει τον πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ κ. Νιτερόπουλο προφορικά αλλά και εγγράφως από τις 11/9/2013 με Α.Π. 1136 για τα προβλήματα πού έχουν εντοπιστεί στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης.

tspg

Η Περιφέρεια Αττικής με τη σειρά της δεν προχωράει σε αδειοδότηση του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης για την τέλεση αγώνων, λόγω ελλείψεων που έχει εντοπίσει και ενημερώσει εγγράφως τον πλέον αρμόδιο και υπεύθυνο, τον πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ κ. Νιτερόπουλο με έγγραφο της από τις 27/6/2013.

Η διοίκηση του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης κρατάει υπεύθυνη στάση και προσπαθώντας να βοηθήσει τον ΟΑΠΠΑ, πληρώνει εξ ιδίων έξοδα που είναι απαραίτητα για τη συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης.

Κύριε Νιτερόπουλε, επιτέλους πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να φανείτε αντάξιος της θέσης που σας εμπιστεύθηκε η Δημοτική Αρχή”.