Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

 Γκάφα πρώτης γραμμής από το «Πρώτο Θέμα»

«Δίγαμος» ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς;

Γκάφα πρώτης γραμμής διέπραξε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» καθώς παρουσίασε τη δημοσιογράφο και κριτικό λογοτεχνίας Ελισάβετ Κοτζιά ως σύζυγο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Αυτό συνέβη σε εκτεταμένο ρεπορτάζ της εφημερίδας για τις συζύγους των υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τίτλο «Σύζυγος υπουργού δεν είναι μόνο η Δανάη…» και υπότιτλο «Οι “Άγνωστες” πρώτες κυρίες του υπουργικού συμβουλίου».

Ασφαλώς η εφημερίδα θα μπορούσε να επικαλεστεί ότι έπεσε θύμα συνωνυμίας αφού πράγματι Ελισάβετ Κοτζιά ονομάζεται η σύζυγος του υπουργού, η οποία ήταν καθηγήτρια της Γερμανικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όπως όμως βλέπουμε από τη φωτογραφία της δεν παρουσιάζει φυσιογνωμική ομοιότητα με τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Κοτζιά. Προφανώς η φωτογραφία της δήθεν συζύγου του υπουργού αλιεύθηκε από το Διαδίκτυο χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή παρόλο που εύκολα μπορούσε να διαπιστωθεί ότι άλλη εικόνα αντιστοιχεί στην
καθηγήτρια σύζυγο και άλλη στη δημοσιογράφο.

kotzia02
Σύμφωνοι, αυτά συμβαίνουν στη δημοσιογραφία και, εξάλλου, «ουδείς αναμάρτητος». Πάντως το ρεπορτάζ είναι ιδιαίτερα κολακευτικό προς όλες τις άγνωστες «πρώτες κυρίες» που περιλαμβάνει.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας