Χριστουγεννιάτικη "κόκκινη νύχτα" στη Γλυφάδα με ανοιχτά καταστήματα

Χριστουγεννιάτικη “κόκκινη νύχτα” στη Γλυφάδα με ανοιχτά καταστήματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας με τη συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας, διοργανώνει για πρώτη φορά «Κόκκινη Νύχτα» στη Γλυφάδα, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 από τις 17:00 έως τις 24:00 στο Εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας. 

Κατά τους διοργανωτές, θα πραγματοποιηθεί ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο θέαμα με πυροτεχνήματα, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις, παρέλαση τυμπανιστών με συνοδεία κόκκινων καπνογόνων, τη φιλαρμονική & τη χορωδία του Δήμου Γλυφάδας να ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ακόμη, θα “επιστρατευτεί” το τρενάκι του Δήμου γεμάτο ΑγιοΒασιληδες να περνάει από όλες τις γειτονιές, shows, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά, κεράσματα ποπκόρν, μαλλί της γριάς, ζεστή σοκολάτα, Χριστουγεννιάτικο κρασί και δεκάδες άλλες εκπλήξεις.

Η έναρξη θα γίνει στη πλατεία Εσπερίδων της Γλυφάδας στις 17:00 και οι δεκάδες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Αγορά της Γλυφάδας, στα πεζοδρόμια μπροστά από τα εμπορικά καταστήματα, τα οποία θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά έως τις 24:00.