Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

Γονείς ομορφαίνουν τα σχολεία της Βουλιαγμένης

Καλαίσθητα γκράφιτι στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο

Έθεσαν το ταλέντο και την καλλιεργημένη τους αισθητική στη διάθεση της σχολικής κοινότητας δύο μαμάδες της Βουλιαγμένης, παραδίδοντας τα κτήρια στους μαθητές της νέας χρονιάς πιο όμορφα από ό,τι πέρσι.

Στο Γυμνάσιο Βουλιαγμένης η Ιωάννα Βαμβακάρη φιλοτέχνησε ένα πολύχρωμο γκράφιτι στον εξωτερικό τοίχο αλλάζοντας την ουδέτερη και άχρωμη μέχρι πρότινος όψη του κτηρίου. Στην αριστερή πλευρά προστέθηκε ένα ρητό του αρχαίου φιλοσόφου Ηράκλειτου, το “εδιζησάμην εμεωυτόν” (που διατυπωμένο στην ιωνική διάλεκτο σημαίνει “αναζήτησα τον εαυτό μου”) για το οποίο η διεύθυνση του σχολείου σημείωσε ότι “εργαζόμαστε ώστε να σηματοδοτεί από εδώ και πέρα τις ζωές των μαθητών μας”. Η εργασία της Ιωάννας Βαμβακάρη διήρκεσε πολλές μέρες μέσα στο καλοκαίρι.

Στο Δημοτικό Σχολείο Βουλιαγμένης η Αρχοντούλα Βουράκη ζωγράφισε σε έναν εξωτερικό τοίχο του κτηρίου μια καλαίσθητη και έξυπνη παράσταση για την αξία της ανάγνωσης και των βιβλίων. Ένα πραγματικά ξεχωριστό graffiti. Παράλληλα, ο παππούς μαθητών του σχολείου, Αντώνης Τσακίρης, έβαψε τάξεις, εξωτερικούς τοίχους και άλλα σημεία αφιλοκερδώς.

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement