Γραφεία τελετών Καρράς στην Αθήνα: Δίπλα σας στα δύσκολα από το 1978

Γραφεία τελετών Καρράς στην Αθήνα: Δίπλα σας στα δύσκολα από το 1978

Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι μία δύσκολη και ψυχικά επώδυνη κατάσταση στην οποία όλοι μας έχουμε βρεθεί ή θα βρεθούμε κάποια στιγμή. Είναι σημαντικό λοιπόν, εκείνη την ώρα να απευθυνθούμε σε ένα εξειδικευμένο και υπεύθυνο γραφείο τελετών, που να μπορεί να μας καθοδηγήσει και να αναλάβει όλα τα διαδικαστικά για να αποχαιρετίσουμε τον άνθρωπο μας με αξιοπρέπεια και χωρίς να ταλαιπωρηθούμε με γραφειοκρατίες και άλλες δύσκολες καταστάσεις στο πένθος μας.

Το γραφείο τελετών Καρράς στην Αθήνα (Καλλιθέα) είναι στο πλευρό του πελάτη από το 1978 και αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις πένθιμες τελετές και διαδικασίες που απαιτούνται μετά την απώλεια ενός συγγενή.

Τι υπηρεσίες προσφέρει

Στο γραφείο τελετών Καρράς στην Αθήνα θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος για να τον αποχαιρετίσουν όπως επιθυμούν. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει ταφές, εκταφές και μνημόσυνα, αλλά και αποτεφρώσεις και επαναπατρισμούς σωρών. Επιπλέον αναλαμβάνει όλες τις γραφειοκρατικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν, καθώς και την οργάνωση της τελετής από την αρχή μέχρι το τέλος της και φυσικά ενορχηστρώνει τις διαδικασίες για τις δωρεές που γίνονται αντί στεφάνων αν οι συγγενείς το επιθυμούν.

Επιλογές Διακόσμησης

Στις υπηρεσίες που αναλαμβάνει το γραφείο τελετών Καρράς στην Καλλιθέα είναι οι διακοσμήσεις Ιερών Ναών με λουλούδια και στέφανα όπως αρμόζει για την περίσταση, αλλά και μεγάλη ποικιλία και επιλογές σε κασπώ, σταυρούς και άλλες διακοσμήσεις ειδικά για την τελετή. Τιμήστε το αγαπημένο σας πρόσωπο όπως του αξίζει και συνοδεύστε το στην τελευταία του κατοικία με τις μοναδικές ανθοσυνθέσεις και διακοσμήσεις από τα γραφεία τελετών Καρράς.

Συμβουλές και καθοδήγηση

Ειδικά για όσους έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι με το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, η θλίψη συνοδεύεται από τον πανικό και το άγχος καθώς δεν ξέρουν πραγματικά τι να κάνουν σε αυτή την περίσταση. Τα γραφεία τελετών Καρράς, είναι σε θέση να σας συμβουλεύσουν και να σας καθοδηγήσουν από την πρώτη στιγμή της απώλειας του ανθρώπου σας, ώστε να κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σωστά.