Μήνυμα κατά της κακοποίησης γυναικών από τη Βούλα (photos)

Μήνυμα κατά της κακοποίησης γυναικών από τη Βούλα (photos)

Το κομμωτήριο GS Studio Hairdressing & spa στη Βασ. Παύλου στο κέντρο της Βούλας είναι κάτι παραπάνω από χώρος ομορφιάς. 

Ο ιδιοκτήτης του και γνωστός hair stylist, Γιώργος Σαρρής, είναι άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες και πολύ συχνά αξιοποιεί τον σημαντικό του κύκλο από ανθρώπους της μόδας και της show business για να εκπέμψει μηνύματα ευαισθητοποίησης.

tspg

Μόλις στις αρχές του χρόνου εξέδωσε (με χορηγία μάλιστα της ομάδας του Voula Park του Δημοσθένη Δόγκα) ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου εξ ολοκλήρου δόθηκαν στο σύλλογο “Φλόγα”.

Αυτή τη φορά επιμελήθηκε μέσα στο κομμωτήριο την παρουσίαση δυνατών εικόνων κατά της κακοποίησης γυναικών. “Πώς από κούκλα μία γυναίκα μεταμορφώνεται σε αντικείμενο κακοποίησης”, ήταν η ιδέα . “Η κακοποίηση των γυναικών είναι φαινόμενο που δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο”, επισημαίνει ο Γιώργος Σαρρής, και με τα δικά του όπλα, το μακιγιάζ και την κομμωτική τέχνη στέλνει το δικό του μήνημα.

Στη φωτογράφηση την οποία έκανε η ομάδα του 3vita.gr, συμμετείχαν τα μοντέλα Φουντουκιά Καλλιόπη, Στράτου Κωνσταντίνα, Μαλλιαχόβα Νικολέτα και Anastasia Kashuba.

Hair and make up: George Sarris, Clothes: Marios Karavasilis και NENE fashion designers.

IMG_3443

IMG_3417

IMG_3172

IMG_3369

IMG_3375

IMG_3393

IMG_3409