Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Παραδόθηκε στο Δήμο το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης

Διοικητική παραλαβή του νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Γυμνάσιο Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.

Παρουσία του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρου Πανά, και της Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Πολιτικής και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής, Μαρίας Σίνα, υπογράφηκαν τα σχετικά έγγραφα, ενώ για να μπουν οι μαθητές και να ξεκινήσουν τα μαθήματα χρειάζεται ακόμη να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Το νέο σχολικό κτίριο που θα φιλοξενήσει το Γυμνάσιο της Βουλιαγμένης είναι δύο ορόφων και συνολικής επιφάνειας 1826 τ.μ. Περιλαμβάνει 6 αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, βοηθητική αίθουσα, βιβλιοθήκη, αίθουσα φυσικοχημείας, αίθουσα πληροφορικής, αίθουσα τεχνολογίας, γραφεία και αποδυτήρια. Η κατασκευή του νέου Γυμνασίου Βουλιαγμένης κόστισε 2.524.091 ευρώ.

Παρόντες στην παραλαβή ήταν ακόμη η Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γ. Ηλιοπούλου, ο προϊστάμενος Τμήματος Μελετών και Έργων κ. Μ. Καβράκος, η Επιβλέπουσα Μηχανικός του έργου κ. Μ. Καρσαμπά, ο Επιβλέπων Μηχανολόγος του έργου κ. Σ. Ζερβουδάκης, ο Διευθυντης του Γυμνασίου κ. Γ. Κουμπούνης, ο επιβλέπων της Αναδόχου Κοινοπράξιας κ. Κώνσταντίνος Σεμπέπος, ο επιβλέπων μηχανολόγος από την πλευρά του Αναδόχου κ. Χ. Λιάκος και το μέλος της Αναδόχου Κοινοπράξιας κ. Παναγιώτης Μιχελής.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας