Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Η Φάρμα των ζώων

Η Γιολάντα ψάχνει οικογένεια

Το τελευταίο έργο του Τσαϊκόφσκι είναι μια όπερα, η Γιολάντα. Η πριγκίπισσα Γιολάντα, γεννιέται τυφλή. Ο πατέρας της για να την προστατέψει την κλείνει σε ένα κήπο με εντολή να μη μάθει ποτέ ότι είναι τυφλή. Απαγορεύει στους πάντες να της μιλήσουν για το φως και για τα χρώματα.
Έτσι η πριγκίπισσα μεγαλώνει νομίζοντας ότι είναι απόλυτα φυσιολογική, αφού δεν ξέρει τι είναι η τυφλότητα και πιστεύει ότι όλοι είναι σαν εκείνη. Όμως είναι διαρκώς θλιμμένη, αν και δε γνωρίζει γιατί. Μέχρι που ένας πρίγκιπας την ερωτεύεται και της φανερώνει την πραγματικότητα.

Η Γιολάντα μέσα από τις περιγραφές του αγαπημένου της –και με τη βοήθεια του έρωτα, βεβαίως- γνωρίζει τον κόσμο και την ευτυχία…

Η δική μας Γιολάντα , η μονόφθαλμη πριγκίπισσα στο ρομαντικό μας παραμύθι , αναδύεται από το σκοτάδι στο φως και στην αγάπη. Είναι γεννημένη αρχές Αυγούστου. Θα δοθεί μόνο για μέσα στο σπίτι, εντός Αττικής, με την προϋπόθεση της στείρωσης στην ηλικία των 6 μηνών. Ο νέος γονιός είναι υπεύθυνος για το κόστος του microchip.

Τηλ 6939041830

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας