9 Ιδέες για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας

9 Ιδέες για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας

Έχετε βαρεθεί τη διαρρύθμιση ή την διακόσμηση της κουζίνας σας και σκέφτεστε να την ανακαινίσετε;

Η κουζίνα είναι ο χώρος του σπιτιού που συναντιόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο γευματίζοντας. Πρόκειται για έναν από τους βασικότερους χώρους του σπιτιού, και γι’ αυτό οφείλουμε να τον διατηρούμε καθαρό και φρέσκο. Σε αυτό εδώ το άρθρο θα μιλήσουμε για μικρές ενδιαφέρουσες ιδέες που αφορούν έπιπλα κουζίνας και την διακόσμηση της κουζίνας σας.

1. Αφαιρέστε τα ντουλάπια από την κουζίνα σας και κρεμάστε ράφια. Η νέα τάση στη διαμόρφωση της κουζίνας, είναι ένα πιο μπόχο στυλ στο οποίο αφήνουμε ορατά τα κουζινικά αντικείμενα. Ταυτόχρονα, περιορίζουμε την κουζίνα μας στα βασικά έπιπλα κουζίνας.

2. Προσθέστε πράσινο στην κουζίνα σας. Επιλέξτε τ’ αγαπημένα σας φυτά και λουλούδια για να φέρετε λίγη Φύση σ’ αυτήν. Τ’ άνθη θα φέρουν φως, ενέργεια και ευεξία στον χώρο σας και θα σας κάνουν να δείτε διαφορετικά την κουζίνα σας.

3. Πολύχρωμες καρέκλες. Μπορείτε να παίξετε με τα έπιπλα κουζίνας σας, επιλέγοντας ένα βασικό τραπέζι και καρέκλες σε διαφορετικά χρώματα. Έτσι δίνετε μια ποπ νότα που σας ανανεώσει.

4. Επιλέξτε μονοχρωμία στην κουζίνα σας. Ένα μονόχρωμο μινιμαλιστικό περιβάλλον προσφέρει ηρεμία και έχει μια διαχρονική γοητεία. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξτε μια βάση παστέλ χρώματος και να προσθέσετε λίγο παραπάνω χρώμα με μια επιφάνεια από πλακάκια ή με ταπετσαρία.

5. Προσθέστε χειροποίητα καλύμματα στα έπιπλα κουζίνας σας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει αυτοματοποιήσει πολλά πράγματα, και τείνουμε να έχουμε ίδια έπιπλα στα σπίτια μας. Ψάχνοντας πρωτότυπα έπιπλα κουζίνας Αθήνα

6. Επιλέξτε μια κάτασπρη κουζίνα. Το λευκό είναι μια διαχρονική επιλογή χρώματος για την κουζίνα. Ζαχαρένιοι τοίχοι, λευκά έπιπλα κουζίνας όπως καρέκλες, τραπέζια, πάγκοι με μικρές ξύλινες ή χρωματικές λεπτομέρειες στα

7. Καλλιεργήστε τα δικά σας μυρωδικά σε γλαστράκια. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε πάντα φρέσκα μυρωδικά και θα μετατρέψετε τον χώρο σας σ’ ένα πιο ζωντανό και οργανικό περιβάλλον.

8. Προσθέστε πιαστράκια στο εξωτερικό των ντουλαπιών σας, για να εξοικονομήσετε χώρο. Η καλύτερη οργάνωση της κουζίνας σας, διευρύνει τις δυνατότητές της.

9. Αναζητείστε έπιπλα κουζίνας Αθήνα που θα αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά σας. Μια κουζίνα δεν πρέπει απλώς να είναι πρακτική, αλλά να είναι και ένας χώρος που θα νιώθετε άνετα κι ο εαυτός σας, όταν θα κάθεστε να μαγειρέψετε ή να γευματίσετε.

Για έπιπλα κουζίνας Αθήνα, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην σελίδα mathios.com.gr για μια πλούσια λίστα σ’ έπιπλα κουζίνας σε μοντέρνο ή κλασσικό στυλ, ανάλογα με το γούστο και τις απαιτήσεις του χώρου σας.