Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Έρχονται και φεύγουν οι ιδιώτες λογιστές στον Δήμο 3Β

Είχαμε σχολιάσει καυστικά την επιλογή της νέας δημοτικής αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να αναθέσει τη λογιστική υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου σε ιδιώτες.

(το ρεπορτάζ εδώ).

Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς ένας Δήμος που προέρχεται από τη συνένωση τριών Δήμων δεν έχει στο μόνιμο προσωπικό του λογιστές, ώστε να διεκπεραιώνονται οι απαραίτητες εργασίες στην Οικονομική του Υπηρεσία.

Τώρα αποδείχτηκε ότι η καταφυγή στον ιδιωτικό τομέα δεν λύνει τίποτα!

Εν αρχή η Οικονομική Επιτροπή και έπειτα το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε το ποσό των 20.000 ευρώ για να λάβει ιδιωτικό λογιστικό γραφείο προκειμένου να υποστηρίξει τις εργασίες του Δήμου.

Προκειμένου να “χτυπήσει” με αξιώσεις τη δουλειά, η επιχείρηση “ΒΑΪΟΣ ΣΟΦ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”, στο μειοδοτικό διαγωνισμό πρότεινε 9.717 ευρώ και τελικώς επιλέχθηκε. Στη συνέχεια όμως φαίνεται ότι του φάνηκαν …λίγα και δεν εμφανίστηκε ξανά!

Για το λόγο αυτό, έπρεπε κατά την προηγούμενη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο να κηρύξει έκπτωτη την επιχείρηση, προκειμένου ο Δήμαρχος να μπορέσει να κάνει νέα απευθείας ανάθεση.

Πλέον το τίμημα ανέβηκε και έναντι ποσού 12.300 ευρώ ανέλαβε την λογιστική υποστήριξη του Δήμου η επιχείρηση “Γ. ΚΟΡΡΕΣ – Α. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΟΕ”.

Αυτοί θα αντέξουν;

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας